Scraps N Stuff

zaterdag, februari 28, 2009

TOOT!! Cards Only 6 & Award!!

Vanmiddag viel Cards Only 6 in de bus.... een speciaal nummer voor mij omdat ook hier voor het eerst projectjes van mij in staan!! Whoohhooooh!!!!
Het is een super gaaf nummer, echt HELEMAAL vol mooie kaarten, super!!

Samen met Ingrid heb ik heel wat kaarten gemaakt met de Clear en Frosted kaarten van ShortCuts, en ik kan je vast verklappen.... ze zijn allemaal geplaatst!!De ShortCuts kaarten zijn zo super gaaf om te gebruiken!! Mocht je wat willen bestellen bij ShortCuts vergeet dan niet de kortings code die je op Ingrid's blog kan vinden!!Verder ontving ik vanmorgen een leuke mail in mjn box; ik heb de februari award van het scrappers anonimous forum gewonnen!!!! Iedereen die op mij gestemd heeft: BEDANKT!!
Vanavond is er weer een online crop op het Dolls forum, dat wordt lekker scrappen dus!!
Fijn weekend verder!!
vrijdag, februari 27, 2009

En de winnaar is.........

En de winnaar van mijn BlogCandy is..............................
Dat betekend datheeft gewonnen!! Gefeliciteerd!! Mail mij je adres gegevens even dan komt de Candy z.s.m. naar je toe!!

En verder lig ik vandaag onder de brievenbus.... want als het goed is valt Cards Only in de bus.....

dinsdag, februari 24, 2009

CPS 104 & bijpassende evelop

Een collega vroeg mij of ik iets leuks voor haar wilde scrappen.... haar zus gaat in april trouwen en ze wilde iets anders geven dan een saaie witte envelop.... ik hoop dat deze envelop leuk genoeg is :o)
Ik heb er een kaart bij gemaakt, deze is gebasseerd op sketch 104 van CPS (Yes, i looooooooooooove sketches!!)

Ik heb gebruik gemaakt van Bazzill Basics cardstock - Pink Paislee 'Sweet Cakes' designpapier - Prima Marketing bloemen - Creative Cafe bling - BoBunny lint - Martha Stewart Classic Butterfly & Scallop Dot border punch - Cuttlebug Swiss Dots embossingmal - Sizzix circle #2 stans - VersaColor Pinecone inkt
zondag, februari 22, 2009

Good Bye...

Gistermiddag ben ik naar Dolls & Decorations geweest om 'Good Bye' te zeggen tegen Petra en de rest van de meiden.... Het was de allerlaatste dag dat de winkel open was.
Ingen heeft het mooie initiatief genomen om wat te organiseren. Bijna alle meiden van het forum hebben een 'Thank You' kaart gemaakt voor Petra, gebundeld aan een mega boekbindring is dit aan Petra gegeven, samen met nog wat andere cadeau's voor haar.
Nu de winkel gesloten is zit mijn DT-schap er ook op.... het was kort maar krachtig en ik heb genoten van de afgelopen Dolls jaren!!
Peet als je dit leest............... THANK YOU!!

Dit is mijn kaartje wat ik voor Petra gemaakt had;
Fijne zondag!zaterdag, februari 21, 2009

TOOT!! Guest Designer Card Patterns

Deze week mag ik Guest Designer zijn op het blog van Card Patterns!!!!!
WHOHOOOOO!! Hoe gaaf is dat!!!! :o)
Vandaag staat sketch #3 online en dit is mijn uitwerking!Ik heb gebruik gemaakt van SheetLoad ShortCuts Clear Card Blank - Making Memories Poolside dessignpapier - My Little Shoebox letterstickertjes - Martha Stewart Dcallop Dot border punch - Sizzix die stars #2 - touw - VersaColor Pinecone inkt


Ik heb dit kaartje voor Ingrid gemaakt, haar broer en schoonzus hebben afgelopen week een prachtige zoon gekregen!

BTW... iedereen kan nog mee doen om de Candy uit mijn vorige post te winnen.....
Fijn weekend allemaal!!!
donderdag, februari 19, 2009

Blogoversary & Cards.......

Wie jarig is trakteert...!! Morgen bestaat mijn blog alweer 1 jaar, ruim 29.000 bezoekers (waar ik trouwens erg blij mee ben, thanks all!!) verder is het tijd voor een Blog Candy.
Wat je moet doen om kans te maken op deze Candy is heel simpel.... namelijk een berichtje achterlaten in deze post. De winnaar zal ik in het weekend van 28 feb./1 mrt bekend maken.

Dit is de Candy die je winnen kan, 5 vellen van 6" x 6" Making Memories 'Love Note' papier, bijpassende bloemen, pins en lint, puffy hartjes (die komen helemaal uit de States, thanks Herma, haha!) en 3 mini bingo cards van Jenni Bowlin.Verder heb ik nog 2 kaartjes te laten zien, de eerste is n.a.v. de 2e sketch op het blog van Card PatternsDe tweede heb ik gemaakt n.a.v. Kazan's sketch 20 op het blog van 2 Sketches 4 You


Ik heb gebruik gemaakt van Bazzill Basisc Cardstock kraft & wit - My Mind Eye 'Grow' dessinpapier - Prima Marketing flowers & strass - Melissa Frances & Little Yellow Bicycle rubons - Lint ? - Making Memories pin - Martha Stewart Scallop Dot border punch - VersaColor Pinecone inkt

Voor beide kaarten heb ik gebruik gemaakt van de lijn 'Grow' uit de serie Bloom & Grow van My Minds Eye. Ik was gistermiddag nog even in Doorn en kon het niet laten om deze lijn, samen met de lijn 'Bloom' mee te nemen....


A.s. zaterdag kom ik weer terug met een (voor mij ;-) ) leuke post..... wie weet tot dan!!
zaterdag, februari 14, 2009

ScrapShoppen...........

Vandaag ben ik heerlijk wezen scrapshoppen met Marije, Jeanet, Nora en Jenny (de mams van Marije). Alle nieuwe lijnen van MME zijn al binnen bij Paper & Pictures en daar MOEST ik natuurlijk wat van hebben....Tiny Dancer & Feeling Groovy, en wat ik ook erg gaaf vond; Layering RubOns van Little Yellow Bicycle...deze RubOns kan je over elkaar heen wrijven zonder dat ze elkaar beschadigen, heel gaaf!
Maar van al dat shoppen krijg je trek dus zijn we nog wezen lunchen met z'n allen, het was errug gezellie meiden!!

Hier ff wat foto'tjes van mijn aankopen....
Ik wens jullie allemaal een fijne zondag, ik vermaak me wel.... ga met mijn schoonzus nog even naar Crea Weekend (beurs) in Hardenberg................. :o)
vrijdag, februari 13, 2009

Scrapper de Scrap....

**You can TRANSLATE my blog with the translator on the right**
De afgelopen dagen ben ik heerlijk aan de scrap geweest mijn nieuwe papiertjes die ik gekregen had van Truike, helaas kan ik jullie daar nog niks van laten zien want ik lever het allemaal in voor het nieuwe nummer van Scrapbook Magazine.

Gisteravond ben ik aan de slag gegaan met Laura's sketch 19, een zware bevalling.... er liggen 3 exemplaren in de prullebak.... uiteindelijk ben ik met deze kaart best tevreden.


Ook nog een verjaardagskaartje te showen....20 februari vier ik mijn Blogoversary, mijn blog bestaat dan alweer één jaar!!
Bij deze maak ik even van de gelegenheid gebruik om jullie allemaal te bedanken voor de bezoekjes en berichtjes die achter gelaten worden, dat is elke keer weer zo ontzettend leuk om te lezen!!
Natuurlijk gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij..... ik zal met een leuke BlogCandy komen, dus hou 20 februari in de gaten...... :o)


Ik wens jullie allemaal een super fijn weekend, ik ben heerlijk vrij en ga zaterdag lekker shoppen in Doorn met Marije, Jeanet en Nora, gezellie!!!!
maandag, februari 09, 2009

Ingrid's Valentine's Card Sketch Challenge

Ingrid organiseert een Valentine's Card Sketch Challenge op haar blog. Als je meedoet maak je kan op een ShortCuts Clear Card Blanks Sampler Pack, of een ShortCuts Gift Card Holder Folder Sampler Pack.
Gaaf toch?? Ik doe mee hoor, LOL!!
Op Ingrid's blog vind je de sketch en de voorwaarden, dus neem daar rustig even een kijkje!
Hier zie je mijn uitwerking van de sketch en wat detail foto's;
Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van een Frosted Card van ShortCuts.....
Die kaarten zijn gewoon net zo verslavend als het scrappen zelf!! :o)

zondag, februari 08, 2009

Card Patterns Sketch # 1

Vanmiddag ben ik aan de slag gegaan met de eerste sketch van het Card Patterns blog. Aangezien Ingrid in het DT van dit nieuwe sketch blog zit, maakte zij mij attent op de eerste sketch, hier is mijn uitwerking;
Fijne zondag allemaal!!
zaterdag, februari 07, 2009

Alweer.....

Ja.... inderdaad, ik heb alweer een nieuwe Blog Look..... deze vind ik persoonlijk toch wat meer 'Hanneke' dan de vorige, al is niet iedereen dat met mij eens, LOL!!

Ok ben ik getagged door verschillende mensen en o.a. door Chantal.

De regels zijn als volgt:
Ga naar de map waar je jouw foto's bewaard op je computer.
Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto.
Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is.
Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen.
Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.


Ok, deze foto is gemaakt op één van de Dollsdagen, je ziet hier Ingrid en mij in de winkel, de rest spreekt voor zich denk ik..... :o)

Ik geef deze tag door aan Marije, Jeanet, Nora, Ingrid, Lisette en Jolanda


Goed weekend verder!!vrijdag, februari 06, 2009

Kazan's Sketch 19

Remember that you can translate my blog with the translator in the right, thanks!!
Vanavond ben ik aan de slag gegaan met Kazan's sketch 19 op het blog van 2 Sketches 4 You, natuurlijk blijf ik deze geweldige sketches maken.
Ik vind het heerlijk om kaarten aan de hand van een sketch te maken, soms zelf makkelijk!
Mijn uitwerking;

De foto's zijn niet zo heel erg geweldig, dat krijg je met kunstlicht! ;-)Toen ik de kaart op de foto zette, besefte ik dat Ingrid ook pas geleden een kaart met dit papier gemaakt heeft.....nou heb ik 2 PRECIES dezelfde papiertjes gebruikt zonder dat ik er erg in had...... Ingrid en ik hebben wel vaker van die 'dezelfde acties', LOL!!Fijn weekend allemaal!! - Have a nice weekend!!
donderdag, februari 05, 2009

YEAH!!

Gisteren mocht ik een geweldig pakket van Paper & Pictures ontvangen, vol met nieuwe goodies die Truike van de CHA heeft meegenomen...... om projectejes te maken voor het nieuwe nummer van Scrapbook Magazine en...... ik zeg YUMMY!!
Wat dacht je van de lijn 'Forever Family' en 'Fresh' van Dream Steet Papers?? Of van de lijn 'Madame Royale' van We R Memorie Keepers??
Ik kan niet wachten tot ik er mee aan de slag kan gaan, mijn hersentjes kraken al, LOL.... :o)

Oh ja, er zijn ook weer kaarten van mij geplaatst op het blog van ShortCuts, zo leuk dat Alicia dat doet!!zondag, februari 01, 2009

Nieuwe Look!!

Gisteravond ben ik lekker aan de freubel gegaan met mijn blog, wilde wel weer eens wat anders.
Dus... een leuk kitje gekocht bij Shabby Princess en freubelen maar..... dit is het resultaat!
Wat vind je ervan?? Anders dan anders he?! :o)
De Header was zo goed als kant en klaar, lekker makkelijk dus, LOL!!

Ik wil graag iedereen nog even bedanken voor de leuke blogberichtjes die ik mocht ontvangen op het vorige bericht!! Het is zo leuk om al die reacties te lezen, thanks a lot!!

Fijne zondag!!