Scraps N Stuff

zondag, maart 29, 2009

Scrapbook Magazine #23

Gisteren ben ik nog een dagje wezen helpen bij Paper & Pictures, ik was niet helemaal fit en heb dus niet super veel kunnen doen. Heb Samanta geholpen in de uitverkoop van de oude winkel..... shocking.... zo weinig stond er nog, maar het was de hele dag gewoon druk! Onvoorstelbaar, hihi!!
En ohhhhhhhhhh, wat is die nieuwe winkel toch gaaf, zo ontzettend veel leuke dingen, en alle home deco.... geweldig gewoon!!!!
Ondertussen dus ook het nieuwste nummer van Scrapbook Magazine mogen bewonderen.... Mijn lieve vriendin Ingrid (ja, ik ben gewoon zo trots op haar en zo ontzettend blij met onze -toch wel speciale- vriendschap!!) heeft weer de cover weten te halen en dat is niet zo verwonderlijk ook..... Truike (eigenaresse) heeft een prachtig voorwoord geschreven.... er staat o.a. dat Ingrid mensen weet te raken met haar LO's en dat kan ik alleen maar beamen!!
Ingrid, YOU ROCK GIRL!!!

Uiteraard ben ik ook helemaal blij..... ik sta er ook weer in met LO's en....... ;-)Ik wens jullie een hele fijne zondag, en misschien zie ik jullie nog tijdens de openingsweek van Paper & Pictures!!
dinsdag, maart 24, 2009

Laura's sketch 22 & Caardvarks

Vandaag heb ik 2 kaartjes gemaakt, uiteraard weer met de jummie papiertjes van Jillibean Soup, heerlijk om mee te werken!! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
De eerste kaart is gebaseerd op Laura's sketch 22 op het blog van 2 Sketches 4 You.Voor de tweede kaart heb ik gebruik gemaakt van de sketch die Heidi van Laar gemaakt heeft voor CaardvarksBedankt voor het kijken op mijn blog en nog een fijne week gewenst!! Thanks for stopping by!!
zondag, maart 22, 2009

CP #7

Vanmorgen nog even lekker aan de scrap geweest. Een aantal dingen kan ik helaas nog niet laten zien maar sketch #7 van Card Patterns wel :o)
Ik heb gebruik gemaakt van de JUMMIE Jillibean Soup papiertjes!!

Graag wil ik iedereen bedanken voor alle lieve blogberichtjes die ik mocht ontvangen over mijn Paper & Pictures DT TOOT!!


Heb je op de site het programma voor de openingsweek al gezien?? Er worden fantatstische workshops gegeven, je kan doorlopend GRATIS make & take's volgens en op woensdag 8 april de GLAMOURDAY!!! Check gauw de site van Paper & Pictures voor alle info en openingstijden!


Fijne zondag!
woensdag, maart 18, 2009

TOOOOOOTT!!!! Paper & Pictures DT!!!!

WOOT WOOT!!!! Ik heb heel erg leuk nieuws te vertellen..... ik ben namelijk gevraagd om het Design Team van Paper & Pictures te komen versterken!! Whohoo!! Is dat gaaf of niet!! Ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe vereerd ik me voelde toen Truike mij vroeg of ik dat zou willen....... Natuurlijk!!

Vandaag ben ik ook weer de hele dag in Doorn geweest, ik had de eer om samen met Jolan alle (ruim 60!!!) dozen met new stuff te mogen sorteren en klaar te maken voor de winkel!! Daar zaten we dan.... in het nieuwe pand (wat wordt dat gaaf trouwens!!) allemaal dozen om ons heen.... geweldig was dat!! (Jolan zei al, dozen tussen de dozen, LOL!!) Zo vreselijk veel gewoon.... ik wist niet eens dat er zoveel merken bestonden, hahaha!! Melissa Frances, Hero Arts, Jillibean Soup, Heidi Grace, We R Memory Keepers, Adornit, Pebbles Inc., Prima Marketing, Bo Bunny, super leuke kleine letterstickertjes van My Little Shoebox...... een kleine greep wat allemaal voorbij is gekomen vandaag!!

Natuurlijk moest er tussendoor ook een beetje geshopt worden..... en kijk!!
(foto's zijn gemaakt bij kunstlicht, kleur is niet helemaal top dus...)

Jillibean Soup!!American Crafts


Pebbles Inc.


Melissa Frances Rubons, ze zijn er weer!!! Volop in vooraad!!
(deze heb ik cadeau gekregen van Trui, net als de AC papiertjes. voor mijn hulp..... zo lief!!!)
Een heerlijke dag heb ik gehad... wat een weelde om zo een hele dag door te brengen zeg!!


En weet je wat ook zo leuk is?? Kijk maar eens op het blog van Dream Street Papers.....
Ik heb ook eens m'n stoute schoenen aangetrokken en gemaild..... :o)

zondag, maart 15, 2009

Pakketje!! I {heart} Punches!!

Gisteren kwam de pakketbezorger met een gaaf pakketje voor mij...... Mijn tante in de States was zo lief geweest voor mij om wat punches te bestellen..... (alsof ik er nog niet genoeg had....LOL!!)
Ook had ik een punch en clear die van Stampin' Up! besteld.
Dit is de laatste keer dat ik wat via mijn tante kon bestellen omdat ze binnekort weer met haar gezin naar NL terugkeren, thanks Herma!!

I {heart} Punches!!!!
EN, hebben jullie dit gave nieuws al op het blog van Ingrid gezien?? Ik ben zo blij voor d'r!! Als enige Nederlander in het allereerste DT van Jillibean Soup!! Als dat niet gaaf is......!!! Kijk gauw op het blog van Ingrid!!Fijne zondag verder!!

dinsdag, maart 10, 2009

Kazan's Sketch 21 & Kadolabel

Ik weet het...... ik loop een week achter op de sketches van 2 Sketches 4 You..... deze week staat Laura's sketch al online maar ik vond Kazan's Sketch 21 ook errug leuk om te maken... dus die eerst maar gemaakt!
En verder heb ik deze label gemaakt, voor een collega die vandaag haar verjaardag viert!

Ik heb gebruik gemaakt van ShortCuts clearcard - Bazzill Basics cardstock - Dream Street Papers 'Forever Family' dessinpapier - Kaisercraft Rubons - Lint & Bloemen - Martha Stewart Doily Lace & Scallop Dot border punch - Stampin' Up! Curly Label Punch Bundle - Pin - VersaColor Pinecone inkt


Dat was 'm voor nu, ik ben op het moment een beetje Koos Inspiratieloos....... en kan dus niet meer laten zien....

Fijne week verder!
vrijdag, maart 06, 2009

Award, Cbox & Nieuw Onderschrift....

Deze award heb ik gekregen van Janneke, Angèle, Karin, Claudia en Norbiba, Thanks Girls!!
Ik mag 'm nu doorgeven aan 10 andere bloggers.... nou komt'ie....
Ingrid, Lisette, Marinette, Marije, Jeanet, Peter, Jane, Nancy, Carla en Jackie
Geven jullie 'm ook weer door, dames & heer?? ;-)

Verder heb ik sinds gisteren een Cbox op mijn blog staan, een chatbox die hier bedoelt is om je vragen en/of opmerkingen te plaatsen als je dat wil, gewoon chatten mag natuurlijk ook!
BB'tjes blijven meer dan welkom hoor, LOL!!

En ik heb een nieuw onderschrift gemaakt.... weet nog niet zo goed of ik 'm wat te groot vind, maar het past in ieder geval bij de rest van m'n blog!
'k Was die grijze (van my live signature) een beetje zet en dacht dat ik het ook wel zelf kon, haha! (alleen de link werkt niet goed, LOL!)


Iets scrapperigs kan ik jullie nog niet laten zien, ik ben wel heerlijk aan de freubel met al mijn nieuwe papiertjes, maar dat lever ik allemaal in voor de nieuwe Cards Only, LOL!!


Fijn weekend!!


scraps-n-stuffwoensdag, maart 04, 2009

Ja... alweer!

Vandaag ben ik met Marije, Noortje en Jenny naar Paper & Pictures geweest.
Ik wilde er graag even uit op m'n vrije dag en wat is er dat leuker om naar een scrapwinkel te gaan??
Truike, Jolanda en Samanta hadden het MEGA druk in de winkel..... er staan zo vreselijk veel dozen met ALLEMAAL nieuwe spullen, en er komen er nog MEER dozen met nieuwe stuff!!
Ik ben 's middags in de winkel gebleven en heb Jolanda geholpen met het vullen van workshop-zakjes voor één van de workshops voor het Magnolia Event a.s. weenkend (ik zeg YUMMMM!!!).

Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan...... :o)

Fijne week verder en alvast een goed weekend!


**EDIT** Op verschillende blogs zag ik de CBox staan, ik heb 'm ook aangemaakt voor mijn blog...... chatten maar dus! LOL!!
maandag, maart 02, 2009

CP #4 & kaarten online crop

Afgelopen weekend was een lekker productief weekend voor mij. Ik ben begonnen met kaartjes maken tijdens de online crop op het Dolls forum en geëindigd met de 4e sketch van het Card Patterns blog.

Hier begin ik met sketch #4, en eindig ik met de kaarten van de crop, LOL!!Om 20.00 uur was het weer zo ver, Ingrid opende de crop met de eerste challenge en dat was 'gebruik 6 verschillende designpapiertjes op je kaart'......


Challenge 2 was 'Maak een tag (label) kaart van 9 x 15cm.'


Challenge 3 was 'Maak een kaart waarop in ieder geval de volgende 3 dingen verwerkt zijn: - cirkel(s) - blauw - lint 'En als laatse was challenge 4 een kaart maken n.a.v. een sketch van
Pagemaps.
Voor deze challenge heb ik gebruik gemaakt van een Frosted kaart van ShortCuts....Ok, dat was het voor nu! Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!