Scraps N Stuff

zondag, april 26, 2009

Celebrate

Ja ja,ik leef nog, hihihi!!
Ik heb afgelopen week even niets gedaan als genieten van het mooie weer, niet gescrapt, geen kaartje niets! Tot vandaag.... het begon toch even heel hard te kriebelen toen ik mij bedacht dat ik nog een A4tje moest maken voor een collega die binnenkort 12 ½ jaar in dienst is.
Ik heb geprobeerd er iets scrapperigs van te maken en i.p.v. een foto een kaartje gebruikt, het is redelijk simpel gebleven, maar dat is soms ook goed, toch??


Ik heb gebruik gemaakt van Bazzill Basics cardstock Sei 'Bridgeport' Dessing papier & Die Cuts Melissa Frances Rub-On Stampin' Up! Eyelet Border punch & Corner Rounder punch VersaColor Pinecone inkt


Bedankt voor het kijken en een fijne week gewenst!!
woensdag, april 22, 2009

Weekendje Zeeland...

Afgelopen weekend zijn we een weekendje naar Zeeland geweest, we zaten in 't Hof van Haamstede in Burgh Haamstede, vlakbij de duinen en het strand..... je kan wel nagaan hoe heerlijk we hebben genoten met dat mooie weer!!

Hier een kleine impressie van de 481 gemaakte foto's...... het strand....'Onze jongens' konden zich mooi uitleven met hun Monster Beetle's op een verlaten stukje strand........En zondag zijn we naar de Efteling geweest, ook errug leuk!!


Ik heb de afgelopen dagen dus niks gescrapt..... ga morgen maar weer eens lekker aan de slag!
Bedankt voor het kijken op mijn blog!!
zondag, april 12, 2009

Published Work...

Nu het nieuwste nummer van Scrapbook Magazine al een poosje in de winkel ligt kan ik wat projectjes laten zien uit Scrapbook Magazine 22.

Een Cupcakes mini album...... Verslaafd gemaakt door Ingrid (geeft niets hoor!! LOL!!).... daar moest natuurlijk wel over gescrapt worden....Dit über-lieve doosje..... hier heb ik geen patroontje van helaas (= al veel over gemaild ;-) ) maar je kan de doosjes wel via Frida bestellen......

En nog een 'Frosted' Giftbag.... deze heb ik eens op een Amerikaanse site gezien en was meteen verkocht! Erg leuk om als cadeautje te geven, je kan er vanalles is kwijt (zelfs een cupcake!!)

Bedankt voor het kijken op mijn blog!! Fijne Paasdagen verder!!
donderdag, april 09, 2009

Glamourday @ Paper & Pictures!!

Gisteren was het dan zover.... DE Glamourday van Paper & Pictures!!
's Morgens ben ik al lekker richting Doorn gereden, zodat ik mooi nog wat kon helpen die dag.
Ik heb me vermaakt, en hoe.... echt waar..... heb vreselijk in een deuk gelegen met Ingeborg, wat een schat van een mens is dat toch zeg!!
M'n ogen uitgekeken naar alle mooie make-upjes die verzorgt werden door het team van Salon MonChique uit Wijk bij Duurstede, en genoten van de prachtigste foto's die werden gemaakt door Fons Strijbosch, de 'huis' fotograaf van Paper & Pictures.

Aan het einde van de middag kwamen Marije, Jeanet, Nora en Tamara ook..... nu waren wij aan de beurt!!

Hier een kleine impressie van mijn avontuur......Het was een geweldige dag, had het voor geen goud willen missen!!
Dat was het weer voor nu, ik wens jullie allemaal hele fijne paasdagen, geniet van het zonnetje!!

maandag, april 06, 2009

Croppen @ Doetinchem!!

Gisteren ben ik in de hele dag in Doetinchem geweest, ik was uitgenodigd om een keer te komen croppen bij de meiden daar.
Nora heeft een geweldig mooie cropruimte thuis en natuurlijk waren Marije, Jeanet en Jenny er ook.
We hebben een hele gezellige dag gehad, veel gekletst en gelachen en zelfs ook nog gescrapt!!
Het was helemaal gezellie dames!!!!

Hier 2 foto's van de crop (ja Nora, jij staat er ook op!! LOL!!)
Ik laat jullie achter met een sneakje van het project wat ik gemaakt heb....... ;-)a.s. woensdag zien wij elkaar weer, dan gaan we naar de Galmourday van Paper & Pitcures, wie komen er dan ook??
Of misschien ga je wel een één van de andere gave workshops volgen die deze week gegeven worden??

Ik wens je in ieder geval een plezierige week toe!!
Bedankt voor het kijken op mijn blog en het achter laten van jullie -altijd leuk om te lezen- blogberichtjes!!zaterdag, april 04, 2009

What a day.....

ALLEMACHTIG!!
Dat is het woord wat als eerste in mij opkomt als ik terug denk aan vandaag....
'k ben de hele dag bij Paper & Pictures wezen helpen en ik heb weer genoten, 10.00 uur ging de winkel open en meteen de eerste mensen al aan het shoppen... SUPER!!
10.30 uur was het gewoon al druk in de winkel en vanaf 11.00 uur begon de gekte!!
Het was een super dag, allemaal enthousiaste mensen in de winkel, ik heb aardig wat 'bekenden' gezien en soms ook nog gesproken..... Gezellig dames!! :o)

Uiteindelijk kon ik het niet laten om deze schattige 'konijntjes' en een geur zakje (geur = lelietje van dalen, hoe toepasselijk!!) mee te nemen.....
Dat bedoel ik nou.... home deco is ook echt SUPER bij Paper & Pictures!!

Morgen ga ik croppen bij Noortje, Marije, Jeanet en Jenny komen ook, gezellie!!!
vrijdag, april 03, 2009

Paper & Pictures....

Gisteren was het dan zover... de openingsreceptie van Paper & Pictures!!
's Morgen ben ik richting Doorn vertrokken om samen met de andere meiden die er waren de laatste puntjes op de i te zetten... het waren er nog heel wat, LOL!! Ik heb genoten, echt waar... het is allemaal zo vreselijk gaaf geworden, zo veel scrapspullen en zo veel mooie en cute home-deco stuff, echt geweldig!! Zeker de moeite waard om eens langs te gaan!!

Kijk maar eens.......
Photo's by Marije


Als Papergilrz hebben we allemaal een 'smoelenbord' gemaakt van 30x40, alle borden hangen in de winkel... aan de smoelenwand.... dit is die van mij...


Natuurlijk heb ik ook nog even lekker geshopt!! Dat kon ook niet anders.... Heerlijk, haha!!


Nu het nieuwe nummer van Scrapbook Magazine uit is kan ik wat van de projecjes uit het vorige nummer laten zien. Deze LO en kaart zijn gemaakt met de Paperi lijn van Making Memories.
Morgen ben ik weer de hele dag in Doorn te vinden, het openingsweekend staat vol leuke make & take's.... misschien tot morgen dan??


Fijne dag verder!! En bedankt voor het kijken op mijn blog!