Scraps N Stuff

zondag, juni 28, 2009

TOOOT!! Cuttlebug Challenge Blog Fall DT member!!

~~You can translate my blog with the translator from google,
you can find it at the right~~

TOOOOOOT TOOOTOOOOT!!!
Eindelijk... het is zondag!!...... nu mag ik jullie mijn leuke nieuws vertellen.....
Een paar weken terug ontving ik een mailtje van Maggie, er kwamen 2 plekjes vrij in het DT van het Cuttlebug Challenge Blog en ze vroeg of het mij wat leek....... en ik heb JA gezegd! Ik voel me natuurlijk ontzettend vereerd om hier aan deel te mogen nemen en heb er ook ontzettend veel zin in!!

Wat ik op dat moment nog niet wist is dat mijn lieve vriendinnetje Ingrid ook gevraagd was.... en ja.... Ingrid heeft ook JA gezegd!! It's a small word....... ;-)
Nu zitten wij dus samen (met de rest van het team natuurlijk, haha!) voor 6 maanden in het Cuttlebug Challenge Blogspot!! Is dat niet erg grappig!?!?
Vandaag heeft Maggie het Fall DT bekend gemaakt.... en nu mag ik het dus ook bekend maken!!!Cuttlebug Challenge Blog is een blog waar natuurlijk de Cuttlebug (je kan natuurlijk ook een andere stansmachiene gebruiken; denk aan de Revolution, BigShot etc.) centraal staat, met elke woensdag een nieuwe challenge. Tussendoor kan je leuke uitdagingen of tutorials vinden op het blog. Eén van de sposors is ProvoCraft, de makers van alle leuke Cuttlebug stansen en embossing folders! Daarom vind je op het blog ook als eerste de voorbeelden van bijv. de allernieuwste embossingfolders die zij tijdens de CHA summer '09 (28 t/m 30 juli) gaan lanceren!

Op woensdag 1 juli is mijn debuut... dan wordt de nieuwe Be Inspired Challenge gepost, het is een leuke challenge.... dus check het blog dan!!


Nou....... dit was mijn leuke nieuws!! Ik wens je een fijne zondag verder!!


*ETA* Nog een leuk berichtje.... kijk maar eens op het blog van Dream Street Papers, leuk!! :-)

dinsdag, juni 23, 2009

Rocco

Een lay out uit Scrapbook Magazine 23. Op de foto zie je Rocco, een stoere maar lieve hond! Niet van mij hoor, nee hier geen huisdieren! Maar wel van mijn collega..... bedankt voor de foto Patricia! :-)
Het papier is van Dream Street Papers, de 'Fresh' collectie.

Aan het einde van de week (ik denk zo rond zondag...) kom ik terug met een -voor mij- heel gaaf bericht!! Ik mag er nu nog niks over vertellen..... maar leuk is het zeker! Hihi!

Fijne dag verder, geniet lekker van het zonnetje!
zaterdag, juni 20, 2009

Wist je dat....

... er zes nieuwe CARDS ONLY KITS te koop zijn bij Paper & Pictures??
En wist je dat ik voor één van deze kits de voorbeelden mocht maken?? ;-)

Juist ja... alle voorbeelden in deze handout zijn van mijn hand! (en dat vind ik eigenlijk best heel leuk!! Beetje boel zelfs... hihi!)Alle kits zijn tot de nok toe gevuld met papier (echt verschrikkelijk veel!!), en allerlei embellishments om gave kaarten te maken! Echter zijn alle kist wel beperkt op voorraad dus als je wat wil... snel bestellen! :-)Fijn weekend allemaal!!
donderdag, juni 18, 2009

Paper & Pictures....

Vandaag ben ik in Doorn geweest om mijn werkjes voor SBM 25 in te leveren... natuurlijk kon ik het niet laten om wat papiertjes te kopen.... ik had eigenlijk met mijzelf afgesproken dat niet te doen maar toen ik de lijn Mango Laua van BoBunny zag kòn ik deze niet laten liggen..... leuk voor de vakantiefoto's!! ;-)


Er waren ook net weer heel wat dozen met nieuw spul binnen gekomen, aanvulling ook de lijn Alissa van BoBunny... 2 lijnen van Piggy Tales..... ENORM veel thickers..... en nog veel meer!!

dinsdag, juni 16, 2009

Een lootje.....

Deze LO had ik gemaakt voor SBM 23, niet geplaatst maar was wel in de winkel van Paper & Pictures te zien.....

Op de foto mijn nichtje Elisa en ik, gemaakt tijdens onze vakantie in Amerika, aug. 2008

Ik heb gebruik gemaakt van Bazzill Basics cardstock Kraft - We R Memory Keepers 'Madame Royale' designpapier, vilt, chipboard - American Crafts Thickers - My Little Shoebox letterstickertjes - Prima Marketing bloemen - Lint - Knopen - Martha Stwart Classic Butterfly punch - Bosskut vlinder stans - VersaColor inkt Pinecone


Ik heb mijn eerste werkdagen er weer opzitten èn overleefd, haha!
Doordat ik nu voor SBM 25 aan het scrappen ben en dus volop in de vakantiefoto's zit, geniet ik nog even extra na..... ;-)


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, en een fijne week verder!
vrijdag, juni 12, 2009

We zijn weer thuis!!

Van 12 heeeeeeeeerlijke dagen Gran Canaria!! We hebben het fantastisch gehad, schitterend weer (op 2 dagen bewolking na) gehad en heerlijk genoten!

Genoeg foto's gemaakt, ik laat jullie achter met enkele collages......


Foto's van in en om het hotel...


Foto's van de zwembaden...Foto's van het strand en de natuur...


En als laatste foto's van een cactussentuin, gemaakt tijden een excursie op het eiland...


Dan ga ik nu maar weer verder met wassen en opruimen..... dat hoort erbij na zo'n vakantie he?! ;-)
En er moet ook nog gescrapt worden, de deadline voor SBM is volgende week al!! (foto keuze genoeg nu, hihi!)


Bedankt voor het kijken op mijn blog en tot gauw!