Scraps N Stuff

maandag, augustus 31, 2009

woensdag, augustus 26, 2009

Be Inspired #46 - Back to School

Deze week staat de Cuttlebug Challenge in het teken van "Back to School". De bedoeling is dat je iets maakt wat daar mee te maken heeft, je kunt dan denken aan een giftset voor de teachers, voor de schoolgaande kinderen, iets voor aan hun kluisjes.... noem maar op!!
Ik heb een giftset voor een teacher gemaakt; een memoblokje, een pen en een kaart.
Neem maar een kijkje op het Cuttlebug Challeng Blog voor de uitwerkingen van de andere dames voor deze Be Inspired Challenge!!

Sponsor voor deze week is Cosmo Cricket..... één van de meest leuke merken als je het mij vraagt!!
Graag wil ik iedereen nog even bedanken voor alle felicitaies voor mijn verjaardag, ik ben lekker verwend, heb een hele berg post & mail mogen ontvangen, erg leuk!!

Bedankt voor het kijken op mijn blog en tot gauw!!

maandag, augustus 24, 2009

Er is er....

één jarig... HOERA, HOERA....
Vandaag vier ik mijn 26ste verjaardag!! :-))zondag, augustus 23, 2009

Creative Scrappers Sketch #66

Vandaag mag ik jullie sketch #66 van Creative Scrappers laten zien, wederom een leuke sketch als je het mij vraagt!!Dit is mijn uitwerking, ik heb er een A4 formaat Lay-Out van gemaakt.


Gebruikte materialen: Bazzill Basics cardstock wit - My Mind Eye 'Ooh la la' dessinpapier, die-cuts - American Crafts thickers - Adornit letterstickertjes roze - Sizzix Bigz die 'Hello Kitty Flower Bouquet' - VersaColor inkt Pinecone - Schuurblokje


Bedankt voor het kijken op mijn blog en het achterlaten van berichtjes!
Een hele fijne, zonnige zondag gewenst!!

zaterdag, augustus 22, 2009

Paper & Pictures!

Vandaag heb ik mijn werkjes voor SBM 27 ingeleverd bij Paper & Pictures! Het was een gezellige dag, veel meiden gezien en gesproken!! Ook nog ietsje geshopt.... niet te veel want aankomende week komen er weer ruim 50 dozen vol binnen..... allemaal nieuw!!!De 'Nature's Poetry' collectie van Dream Street Papers kon ik niet laten liggen.... en die stofjes...... enig toch?!! ;-))


Fijn weekend verder!!

woensdag, augustus 19, 2009

Got Sketch? 88

Vorige week heb ik deze Gift Card Holder Folder van ShortCuts gemaakt n.a.v sketch 88 op het blog van Got Sketch?. De sketches van Valerie inspireren mij vaak meteen en dat kwam goed uit want we hadden een jarige in de familie! :-)I.p.v. een gift card heb ik geld in het venstertje gedaan, wat natuurlijk ook goed kan!


Gebruikte Materialen; ShortCuts Gift Card Holder Folder - Jillibean Soup dessinpapier - Melissa Frances clear stamp - Touw - Martha Stewart Border punch - Sizzix die Stars #2 - Nestablities Labels Four - VersaColor ink Pinecone

Bedankt voor het kijken, geniet van het mooie weer en maak je vooral niet te druk met deze warmte!!

Zondag kom ik terug met een LO voor Creative Scrappers......Be Inspired #45

Zo..... tijd voor Cuttlebug Challenge Be Inspired #45..... 'Shape Cards'
Sponsor voor deze week is PaperPopsicle, als DT hebben we allemaal één vorm mogen kiezen (ik dus de Bee Buzz)..... de prijs voor deze week is dan ook 2 shape cards die je zelf mag uitzoeken! Er is keus genoeg!! (mocht je winnen, kijk dan goed! Er zijn namelijk 3 pagina's met vormen waar je uit kan kiezen! Helaas zag ik dit te laat..... anders had ik een andere vorm gekozen, de icecream template.....)
Check het Cuttlebug Challenge Blog voor alle info en de uitwerkingen van de andere DT-ers!

Ik wens je een fijne dag verder....!!

maandag, augustus 17, 2009

Scrappen4Energy

Ook ik kreeg een mailtje van Anja Pellink, zij organiseert zaterdag 5 september in Enschede een scrapbookdag voor het goede doel. Mensen kunnen de hele dag verschillende workshops volgen, mee doen aan een loterij etc.
Het goede doel is een stichting die zich inzet voor kinderen met een energie stofwisselingziekte. Anja vroeg of ik mischien een blogbericht wilde maken over deze dag en deze ziekte. Op deze manier wil Anja proberen om zoveel mogelijk scrappers op de hoogte te stellen van deze dag! Ofcourse!!

Scrap4energy, scrappen voor een goed doel!

Voor een kind is het heerlijk om naar buiten te gaan, om te spelen en sporten met vriendjes. Het klinkt heel logisch, maar toch heeft niet ieder kind altijd die keus. Kinderen met een energie stofwisselingsziekte bijvoorbeeld.

Wanneer je accu niet meer oplaadt…
In Nederland worden per week 1 tot 2 kinderen geboren met een stoornis in de energie-stofwisseling. Heel simpel gezegd hebben ze een defecte batterij. Hij is maximaal half vol, loopt snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Bij de minst ernstige vorm hebben deze kinderen na 50 meter lopen het gevoel een marathon te hebben afgelegd. Daarnaast hebben deze kinderen vaak verschillende (ernstige) lichamelijke klachten. Jammer genoeg is deze ziekte nog heel erg onbekend en is er nog geen medicijn beschikbaar. Speciaal daarvoor is de stichting Energy4all opgericht. Zij hebben als doel om deze ziekte meer bekendheid te geven en geld op te halen voor het ontwikkelen van een medicijn.

Scrap4energy...
Omdat wij graag deze stichting willen steunen organiseren wij op zaterdag 5 september in Enschede scrap4energy. Oftewel een hele dag scrappen voor het goede doel. Want wat is er nou fijner dan lekker scrappen en daarmee een goed doel steunen?! Tijdens deze dag heb je de keuze uit 4 workshops die verspreid zijn over de dag. Mocht je geen zin hebben in een workshop dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te gaan scrappen. Verder organiseren wij ook een loterij waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de stichting energy4all. Kortom een dag vol gezelligheid voor het goede doel!

Wil je meer weten over deze dag? Kijk dan op onze website of op onze weblog Namens deze kinderen en hun ouders heel erg bedankt!

woensdag, augustus 12, 2009

Be Inspired #44

Tijd voor een nieuwe Cuttlebug Challenge! Be Inspired #44 was met recht een challenge voor mij want de challenge voor deze week is 'Maak een scene card'..... nu kan ik veel en vind ik veel leuk, maar dit is niet echt 'my cup of tea'...... helaas! Je kan niet alles hebben he?! ;-)
Ik heb het beste er van proberen te maken, maar heel tevreden ben ik niet.....


Sponsor voor deze week is Sakura of America, helaas konden de DT leden buiten de States hier niet aan mee doen, de andere meiden hebben dus materialen van Sakura of America gebruikt.
Neem maar een kijkje op het Cuttlebug Challenge Blogspot, ik sta versteld van al de verschillende uitwerkingen!

Bedankt voor het kijken en tot later!!
zondag, augustus 09, 2009

Creative Scrappers Sketch #64

Vandaag mag ik jullie mijn allereerste LO laten zien gemaakt voor Creative Scrappers.
Sketch #64 is een erg leuke sketch, en makkelijk om mee te werken. Kijk maar eens op het blog van Creative Scrappers voor de andere uitwerkingen, zo leuk om al die verschillende LO's te zien!!

Ik heb een foto gebruikt die gemaakt is in de Efteling..... Klein Duimpje en de Reus....


Detail foto's.....


Gebruikte Materialen: Bazzill Basics cardstock wit - MME 'Bloom & Grow' dessinpapier - Making Memories letterstickertjes - Maya Road sheer label - Chipboard swirls ? - Heidi Swapp stempel - Touw - Firskars Upper Crest borderpunch - Nestabilities Petit Scallop Circle - Stampin' Up! Circle punch - VersaColor Pinecone inkt


Guest Designer voor deze week is mijn lieve scrapmaatje en vriendin Ingrid! Neem ook een kijkje op haar blog, zij heeft een geweldig mooie LO gemaakt met deze sketch.


Bedankt voor het kijken op mijn blog, en een fijne zondag verder!!
vrijdag, augustus 07, 2009

Ooh La La....

Ik kom net terug uit Doorn................. er is al verschrikkelijk veel nieuw spul uit de states in de winkel van Paper & Pictures!! Veel verschillende collecties My Minds Eye, Dream Street Papers, Pebbles Inc, Scribble Scrapbble....... en echt nog veel meer!!

Uh... en ja, ik ben goed geslaagd..... wat dacht je van deze lijn van My Minds Eye... Ooh La La...


Of deze super gave Kerstlijn van My Minds Eye... Colorful Christmas.... (ja.. de HELE collectie Abbey Road staat ook al in de winkel!!)


Oh en deze kon ik ook niet laten liggen hoor..... SAM van Dream Street Papers....


En ik heb nog de Lil' Miss Collection van Pebbles Inc meegenomen.... ook errug leuk!!

En op de valreep kwamen er ook nog 3 dozen vol met allemaal stuff van Melissa Frances.... maar dta moet de winkel nog in hoor!! ;-)
Trui is vandaag net terug gekomen uit de states en ik heb me laten vertellen dat ze ERG VEEL besteld heeft op de CHA.... dus er gaat nog VEEL MEER binnen komen.... vervelend he? LOL!!

Ik heb voorlopig weer even genoeg en kan lekker aan de slag voor Scrapbook Magazine en Cards Only!Goed weekend allemaal en tot laterrrrr!!

donderdag, augustus 06, 2009

TOOOOOOOOT!!

Gisteren ben ik door Kristina van Creative Scrappers gevraagd om het Design Team te komen versterken omdat er een plekje vrij gekomen was..... enne... ik heb JA gezegd!! Ik zit dus in Team J van Creative Scrappers!! JOEHOOOEEE!! :-))


Ik ga snel aan de slag..... want team J komt zondag al met uitwerkingen van de dan nieuw geplaatste sketch.......... ;-)


Fijne dag nog, en geniet van dit heerlijke weer!!

woensdag, augustus 05, 2009

Be Inspired #43

Vandaag is het tijd voor een nieuwe challenge van het Cuttlebug Challenge Blog; Be Inspired #43.
Voor deze challenge moet je gebruik maken van (wederom) een digi-stamp van Mlamarredesigns, en je favoriete embossing folder..... nou, voor mij is dat toch met stip op nummer 1.... de swiss dots folder!
Prijs voor deze week; een gratis download voor deze digitale stempels voor alle volgers van het Cuttlebug Challenge Blog, zodat jullie allemaal met deze challenge mee kunnen doen!!
Het enige wat je hiervoor moet doen is een volger zijn van het blog, en een berichtje achterlaten....

Dit is mijn uitwerking van Be Inspired #43
Foto is helaas niet helemaal scherp....Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

zondag, augustus 02, 2009

Glamourday @ Paper & Pictures

Nu het nieuwe nummer Scrapbook Magazine bij de abonnees binnen is, kan ik weer wat uit het vorige nummer laten zien!

Deze LO heb ik gemaakt n.a.v. de Glamourday die er was in de openingsweek van de nieuwe winkel van Paper & Pictures.
Je kon je laten opmaken door één van de meiden van Salon MonChique, ik werd opgemaakt door Monique, en natuurlijk moesten daar foto's van gemaakt worden!
En aangezien ik dol op fotocollages ben heb ik er één gescrapt..... gemaakt in Picasa 3, gemakkelijk en gratis te downloaden.


Detail foto's....

Gebruikte materialen: Fancy Pants 'Delight' dessinpapier, Kraft Knuts 'Turquoise Grid', lint - American Crafts thickers - My Little Shoebox letterstickertjes - Prima Marketing pearl swirls - Knopen - Sizzix Stars #2 die - Fiskars borderpunch - VersaColor inkt Pinecone


Bedankt voor je bezoekje!