Scraps N Stuff

woensdag, april 28, 2010

Update & Leenlaptop..

Eindelijk weer eens een berichtje van mij... niet dat ik zo heel veel te melden heb, maar toch... ;-)
Het gaat hier allemaal goed, ruim 14 weken zwanger nu en een ieder die ik tegenkom zegt "oh.. wat ben je al dik!" Haha, ja het klopt... ik begin al een mooi buikje te krijgen!

Ik heb vorige week 1 kaartje gemaakt, niet heel erg bijzonder maar toch weer iest gemaakt... maar doordat mijn eigen laptop is opgestuurd naar de leverancier (beeldscherm is kaduk!) en ik nu een leenlaptop heb, kan ik helemaal niets laten zien... heb geen 1 foto, helemaal niets!
Had jullie ook graag willen informeren over de activiteiten bij Paper & Pictures, het Magnolia Event, maar je kan het wel raden... al die bestanden had ik ook mijn laptop staan... Neem daarom een kijkje op de site, dan ben je altijd up to date!

Geniet lekker van het heerlijke weer, de voorspellingen voor Koninginnedag en het weekend zijn een stuk minder helaas!!


maandag, april 12, 2010

Some News...

Afgelopen zaterdag heb ik dit super schattige vogelhuisje gemaakt tijdens een workshop Decopatch hier in de buurt. Het was één van de onderdelen van een reuze gezellige vrijgezellendag van een collega...

De afgelopen tijd heb ik eigenlijk helemaal niets creatiefs meer gedaan, geen kaartje gemaakt... geen lay-out gescrapt...
Vandaag kan en wil ik dan ook vertellen waarom......
25 oktober 2010 is de datum dat we ons eerste kindje mogen verwachten... juist!! Ik ben zwanger!!! ~ October 25, 2010 is the date that we expect our first baby... yeah!! I'm pregnant!!


Een heel fijne dag nog, geniet lekker van de heerlijke lente zon!! ~ Have a great day!!


maandag, april 05, 2010

Happy Easter Monday! lay-out 'workshop'

Hopelijk hebben jullie allemaal een net zo relaxed paasweekend als ik... heerlijk gewoon! Alles mag... niets moet!

Deze lay-out is al een wat oudere... heeft gestaan in Scrapbook Magazine 29... gemaakt met heerlijk vrolijke papiertjes van BoBunny!

klikken = groter!


Fijne dag verder! ~ Have a nice day!