Scraps N Stuff

zondag, juli 27, 2008

Jammer maar helaas....

..... ik ben niet gekozen voor het Fall DT van 2 sketches 4 you..... maar ik kan jullie nu wel de kaartjes laten zien die ik voor de call gemaakt heb... :o)

Ben benieuwd wat jullie van de kaartjes vinden....

Ik heb gebruik gemaakt van materialen uit verschillende kits....


21 opmerkingen:

Joke zei

Hanneke, ik vind het voor jou ook erg jammer dat je er niet bij zit, maar ik heb ze door, LOL. Ze hebben van alles wat gekozen, verschillende stijlen en verschillende niveaus en ik ben er van overtuigd dat jouw beurt ook nog komt. Je hebt hele mooie inzendingen gedaan en de dobbelsteen rolde gewoon perongeluk mijn kant op. Volhouden, ik ben een fan van jouw werk en moet nu maar zien dat ik mezelf waarmaak.
Enneh, ik heb getwijfeld of ik deze eerste post in het Nederlands of het Engels moest doen en van m'n oudste dochter moest het in het Engels. Zij heeft er ook voor gezorgd dat de grammatica een beetje klopt (hoop ik). Maar ik moet er niet aan denken voortaan alles in het Engels te doen.

Groetjes, Joke.

Ingrid zei

He lieve Hanneke, jammer dat je het niet gehaald hebt. Je weet dat ik graag met jou in het DT had willen zitten. Volgende keer gewoon weer meedoen hoor, want je maakt mooie kaarten en dat weet je. ;-) Deze creaties zijn ook mooi. De onderste twee zijn m'n favorieten.

xoxo

Miranda zei

He wat jammer zeg!!!!! Daar krijgen ze vast en zeker spijt van! :D
Je kaarten zijn echt super! Gaaf die bloemen met die rondjes zo!!!

Lisette zei

Hi Hanneke, inderdaad jammer. Desalniettemin heb je plezier in het maken van de kaarten en daar moet je zeker mee door gaan, want je maakt hele mooie dingen. En wie weet kunnen wij je met z'n allen wat extra inspiratie geven. :)

Anoniem zei

Jammer meis.....maar daar gaan ze vast en zeker spijt van krijgen!
Vind dat je weer heel bijzonder mooie kaartjes gemaakt hebt! Je zou er eens mee op de braderie moeten gaan staan......wedden dat het storm loopt?
En ik zal zeker je eerste klant zijn!

Mam Betty.

Natasja zei

jammer dat je het niet gehaald hebt, want ook jij maakt schiterende kaarten! Dus gewoon doorgaan en wie weet rolt de dobbelsteen de volgende keer wel jou kant op :-)

xoxo tas

Jackie zei

Wat jammer dat jij het niet geworden bent zeg..
Ze zijn gek want je maakt echt de geweldigste kaartjes die er zijn (dat je dat zelf dan ook maar ff weet)

Iris zei

Onbegrijpelijk dat je niet uitgekozen bent, deze kaartjes zijn SUPER!

D@nielle zei

jammer, vind ze echt heel leuk. Vooral de laatste 2 zijn mijn favo !

Marga zei

Nou ik vind jouw kaarten ook altijd schitterend, en deze ook weer. Snap niet zo goed waarom jij niet uitgekozen bent voor het DT team, maar een volgende keer zit jij er vast en zeker bij.

Berdien zei

Schitterende kaarten Hanneke !! Zeker de laatste twee kaarten ! Een plekje in het DT-team had je echt verdiend, maar jouw beurt komt nog wel hoor !!
Helaas had ik deze keer door vakantie geen tijd om wat in te sturen, maar de volgende keer wil ik ook meedoen, alleen heb ik nogal moeite met engels schrijven, terwijl het lezen me juist goed af gaat.
Groetjes Berdien

Lea L. zei

Gorgeous cards!!

~Lea

Wilma zei

Ik vind ze erg mooi Hanneke!
Volgende keer beter hoor!!

Janny zei

jammer dat je niet bent uitgekozen maar ik vind je aandeel geweldigggg!

Leontine zei

Hanneke, hopenlijk helpt het als ik zeg dat ik jouw kaarten ook super vind. Ik zie daar zoveel moois voorbij komen, dat het haast onmogelijk is om de beste te zijn. Liefs, Leontine

**SCRAP-GEK** zei

jammer dat je niet door bent Hanneke, je kaartjes zijn in ieder geval wel helemaal geweldig! :-) groetjes marije

Miranda zei

He hoi! Hier ben ik nog een keer!
Je hebt een award! :D

José zei

Jammer zeg! Je maakt echt ontzettend leuke kaartjes!
Raak langzamerhand ook wel een beetje enthousiast over (scrap)kaarten maken! Je blog komt in mijn favorietenlijstje hoor!

Groetjes José

Anja (scrappie) zei

Hanneke jammer maar je kaartjes zijn gewoon geweldig wellicht een volgende keer. Geniet in ieder geval iedere keer weer van je kaartjes ga zo door.

Peet zei

Jammer Hanneke! maar je kaartjes sijn super!!! volgende keer gewoon weer meedoen!

vinkie zei

Wat jammer, maar je kaarten zijn prachtig wie weet een volgende keer

X Natasja