Scraps N Stuff

zondag, maart 29, 2009

Scrapbook Magazine #23

Gisteren ben ik nog een dagje wezen helpen bij Paper & Pictures, ik was niet helemaal fit en heb dus niet super veel kunnen doen. Heb Samanta geholpen in de uitverkoop van de oude winkel..... shocking.... zo weinig stond er nog, maar het was de hele dag gewoon druk! Onvoorstelbaar, hihi!!
En ohhhhhhhhhh, wat is die nieuwe winkel toch gaaf, zo ontzettend veel leuke dingen, en alle home deco.... geweldig gewoon!!!!
Ondertussen dus ook het nieuwste nummer van Scrapbook Magazine mogen bewonderen.... Mijn lieve vriendin Ingrid (ja, ik ben gewoon zo trots op haar en zo ontzettend blij met onze -toch wel speciale- vriendschap!!) heeft weer de cover weten te halen en dat is niet zo verwonderlijk ook..... Truike (eigenaresse) heeft een prachtig voorwoord geschreven.... er staat o.a. dat Ingrid mensen weet te raken met haar LO's en dat kan ik alleen maar beamen!!
Ingrid, YOU ROCK GIRL!!!

Uiteraard ben ik ook helemaal blij..... ik sta er ook weer in met LO's en....... ;-)Ik wens jullie een hele fijne zondag, en misschien zie ik jullie nog tijdens de openingsweek van Paper & Pictures!!
16 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat ben je toch een lieverd!! Maar dat heb ik je al vaker gezegd. Bedankt voor je lieve woorden. Ik ben heel benieuwd naar SBM. Ik zie je donderdag!!

xoxo

Anja (scrappie) zei

Gaaf hoor ben zeer benieuwd naar het SBM.

Anoniem zei

Ik vond het fijn dat je me geholpen hebt in de uitverkoop, hoe gaat het vandaag? Niet ziek geworden.Zie je donderdag weer!!!!

XXX Sammie

Heidie zei

ben benieuwd naar het SBM. En leuk om je gisteren weer even gezien te hebben.
groetjes Heidie

Anoniem zei

AHH No ben ik wel erg benieuwd!!!!
Staat de lo met Elisa er ook in??
Helaas is SBM niet in Alabama te koop, dus moet ik weer erg veel geduld hebben.... Maar ik ben erg blij voor jou dat je erin staat, super!!!!

Liefs Herma.

Marga zei

Je weet me wel weer nieuwsgierig te maken naar het SBM, ben zo benieuwd wat voor moois er allemaal weer van je in staat. Misschien zie ik je ook nog volgende week bij P&P.
xx
Marga

Jackie zei

Ik ga echt binnen kort eens een dagje shoppen naar p&p plannen, maar eerst maar weer eens in de scrapmood komen (en lukt aardig op dit moment)

Ben benieuwd naar het Maginze..

nora zei

Hoi Hanneke,
Wel vermoeiend he zo'n dagje en al helemaal als je slecht in orde bent. Wat goed he het sbm.Heb zin in de 5de ik hoop jij ook,tot gauw groetjes Noortje.

**SCRAP-GEK** zei

het Magazine is helemaal gaaf!!! en inderdaad het voorwoord van Trui is erg ontroerend! je LO's en .... hihihihi...zien er erg gaaf uit hoor!!! :-) je kunt trots zijn op jezelf meis!!! ik zie je donderdag! gezellie! :-) groetjes Marije.

jolan zei

Hey Hanneke, ik hoop dat je, je beter voelt vandaag. Gezellig dat je er was zaterdag en tot donderdag groetjes Jolan
(ja hij is geweldig het nw SBM)

Miranda zei

Niet alleen Ingrid weet mensen te raken met haar LO's, maar jij ook. Ik ben erg benieuwd wat voor werk er van jou allemaal in het Scrapbookmagazine staat.

Ingen zei

Ik ben helemaal benieuwd naar je creaties in SBM, ik hoop echt dat hij dinsdag in de bus ligt :D

Romy zei

Ik ben zo super benieuwd. Vanmiddag maar eens kijken of de SBM al in de winkel ligt:)

Je@net zei

Ha Hanneke, vond het inderdaad weer een prachtnummer!! Je werk staat er weer super mooi in, gefeliciteerd hoor!!

Sandra zei

Met jou er in moét het wel mooi zijn!

Frida zei

Ik ben zeer benieuwd naar je creaties in het nieuwe magazine.
Helaas moet ik nog even wachten.
En wat zou ik graag naar Doorn willen !!!!!!!!
Heeeeel misschien zondag maar dat moet ik allemaal nog even zien.

XX Frida