Scraps N Stuff

maandag, september 01, 2008

Good Morning!!

Good Morning everybody!
Het is nu bijna 08.00 uur, iedereen ligt nog lekker op 1 oor.... ik ben vanaf een uur of 06.00 in de weer... de koffers zijn weer gepakt.
Vandaag reizen we verder naar Enterprise, we zitten nu nog in een hotel in Atlanta ( en ik zit heerlijk rustig in het internet cafe)
We zullen optijd vertrekken omdat Enterprise veel regen kan verwachten van Hurricane Gustav die vandaag New Orleans zal treffen....(voor wie het 'leuk' vind, je kan kijken op weather.com voor het weerbericht hier)
Goed, we zullen het rustig op ons aflaten komen en zien wat er gaat gebeuren...
Gisteren zijn de dames wezen shoppen bij Archivers, dat is de scrapbookwinkel als je de Amerikanen moet geloven.... groot was ie zeker, veeeeeeeeeeel nieuwe spullen, al viel het me qua papier wat tegen, ik heb de nieuwe lijn van Pink Paislee en SEI gekocht, voor de rest een berg tickers, stempels, knoopjes, bloemetjes en border punches van fiskars.....
Gisteravond hebben we gegeten bij Olive Garden, heeeerlijk Italiaans restaurant.
We hebben mooi weer, de temperatuur ligt zo rond de 30-35 graden.
Ok, dat was het voor nu, tot later!

To translate my blog, you can choose your language on the right (it's a gadget from google)

**EDIT** We blijven wat langer in Atlanta omdat het slechte weer wat Enterpise zal treffen naar het westen afzwakt, gunstig voor ons dus!
We gaan straks een bezoekje brengen aan IKEA :o)13 opmerkingen:

Joke zei

Hé Hanneke, leuk om even iets over je te lezen. Ik hoop dat jullie niet al te veel slecht weer krijgen.
Het bezoek aan die megascrapwinkel klinkt fantastisch. Zeker al die Fiskars ponsen lijken me geweldig.
Heel veel plezier en ik hoop dat je nog een keer tijd hebt voor een update.

me-bear zei

Hey Hanneke .. leuk dat je een poging doet via je blog ons hier op de hoogte te houden ... in ieder geval leuk om dit verslag te lezen alvast .. hoop dat Gustav jullie met rust laat. Klinkt als een geweldige shopkick wat je daar omschrijft .. heerlijk ... Wens je heel veel plezier verder..

Petra zei

Wat leuk om van je te horen van uit the States! Ik hoop ook dat jullie niet te veel last van de orkaan hebben. En die scrapbookwinkel... wow!!! ik ben benieuwd, laat je nog wel foto's zien als je weer thuis bent:)
Gr Petra

Janny zei

heee Hanneke leuk om iets van je te horen!
ik hoop dat je niet al te slecht weer krijgt, geniet er maar lekker van!!

Ingrid zei

He Hanneke, wat leuk om van je te horen. Je bent er nog maar net en dan al meteen scrapspulletjes geshopt. Je hebt toch wel een extra koffer bij je voor al die leuke spulletjes? LOL! Ben heel benieuwd welke Fiskars ponsen je gekocht hebt. Eh...kan ik nog een bestelling doorgeven? ;-) Ik hoop dat jullie niet al te veel last van Gustav zullen hebben. Heel veel plezier!!

xoxo

**SCRAP-GEK** zei

ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers! whahahaha! WEL WEL WEL!!!! gave scrapwinkel joh!!!! oooooh zo'n reis lijkt me ook super gaaf!!! heel heel heel veel plezier Hanneke! enne...niet teveel kopen he!!! hihihi!!! LOL! groetjes marije.

Jackie zei

Hele fijne vakantie meid...
Klinkt allemaal heerlijk )ben jaloers'
Geniet lekker...

Yvette zei

Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt!! Ik ben heel benieuwd naar al je aankopen!! Nog heel veel plezier, en geniet ervan!!

Iris zei

oooh dit wil ik eigenlijk allemaal niet horen, al die gave spullen die je hebt gekocht. *kwijl-kwijl*
Veel plezier en leuk om je update te lezen!

Bianca zei

Hey vakantieganger wat kijk ik nu al uit naar je foto's dat zal wel om te smullen zijn...
gelukkig hebben jullie geen last van de orkaan daar en hopelijk blijft dit zo. nou geniet er lekker van en tot snel weer groetjes Bianca

Je@net zei

Ha die Hanneke! Leuk om te horen dat jullie je prima vermaken!
Veel foto's maken hoor, we willen straks alles ook nog es zien!!
Nog veel plezier!!

* Daniëlle * zei

Klinkt erg goed, jullie vakantie! Leuk dat je ons tussendoor even laat meegenieten. ;-) Have fun!

Groetjes,
Daniëlle

~Nancy~ zei

Hey meis! Ik hoop dat jullie lekker aan het genieten zijn daarzo en dat jullie niet al teveel last hebben gehad van de orkaan!!! Enne.. niet vergeten om ons straks een fotootje te laten zien he van je nieuwe aankopen.. hihihi. Have fun! XOXO