Scraps N Stuff

zondag, september 21, 2008

Mag ik heel even jullie aandacht....

.....en een klein stukje van jullie tijd??

Wij, Anita mijn schoonzus en ik, maken sleutelhangers voor de bed-box actie voor Quint, een gehandicapt jongetje van 2 1/2 jaar jong uit Ommen. Voor deze actie zamelen we geld in voor een bed-box bij de Elzenhoek (het dagverblijf waar Quint heen gaat) te Ommen waar Quint dan gebruik van kan maken.
Anita is op het idee gekomen nadat de moeder van Quint een oproepje op haar blog heeft geplaats om geld in te zamelen.
Hieronder nog wat meer uitleg wat de actie precies inhoud, geschreven door de moeder van Quint:

Waar gaat het ook weer over, misschien stap je in dit verhaal en denkt wat is er met die bed-box, een instelling heeft dat toch goed voor elkaar?? nee dat is dus niet zo, ze kunnen niet alle hulpmiddelen zelf bekostigen en het blijkt dat er dus geen hoog/laag bed is voor de groep van Quint maar ook dat de box waar Quint al vanaf april 2008 in zit en ligt niet vervangen gaat worden. Daarom zijn we zelf gestart met een geldinzameling, in eerste instantie door het verkopen van spulletjes door onze dochters, hier op de oprit en op de spelweek, dat is natuurlijk heel leuk maar we hebben wel heel veel geld nodig want zo'n box is vreselijk duur. Thuis hebben we wel zo'n box en die hebben we in bruikleen van de zorgverzekeraar, voor instellingen geld dat niet. De box waar Quint nu in verblijft is een lage box, andere kinderen in de groep die groter zijn en kunnen lopen, kunnen er in kruipen, spullen in gooien etc. maar ook het feit dat Quint steeds groter wordt en heerlijk rustig kan zitten en kijken stemt ons gevoel niet goed, als hij zich gaat optrekken aan de rand is het gewoon niet safe, af en toe heeft hij door dat hij dat kan en ik vind het een doodeng idee, wat als hij echt ineens omhoog komt !! Quint altijd op de grond zetten kan ook niet, zijn rug groeit daar scheef van en het is vreselijk vermoeiend voor hem, er moet gewoon een veilige plek zijn daar, dat je hem met een goed gevoel achter kunt laten, net zoals je dat doet als je je kind naar school of creche brengt!!! Deze box hebben we thuis
we zoeken een soortgelijke, hoeft echt niet zo mooi van kleur of model, maar wel veilig, met hoge zijkanten, een matras wat hoog en laag kan en op wieltjes zodat je hem ook lekker even kunt verplaatsen, want het is een bakbeest hoor ! Maar de veiligheid gaat natuurlijk boven alles !!

Je kan de sleutelhangers (die erg leuk aan je tas staat) HIER bekijken...
Op dit blog staat ook nog een link naar het blog over Quint.
Van elke verkochte sleutelhanger gaat €3,00 naar de bed-box actie.
Heb je belangstelling, kijk op het blog en mail ons dan.

Groetjes, Team Ribbons & Co3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een verhaal zeg, ben er ff stil van. En wat ontzettend goed van jullie om daar op je eigen creatieve manier een steentje aan bij te dragen.
Wens jullie er heel veel succes mee!

XxX mam Betty.

jeannet zei

hoi Hanneke

Ik vind het zo ontzettend superlief dat jullie samen je sterk maken voor onze bed-box actie voor QUINT. Het ontroert ons dat er zoveel lieve mensen met ons en Quint begaan zijn!!!

Heel heel erg bedankt!

Liefs Jeannet en Quint

Anoniem zei

Wat lief van jullie om aan zo'n actie te beginnen!
Hoop dat je veel geld verzameld en dat het snel mag lukken!
Liefs Herma