Scraps N Stuff

donderdag, juni 18, 2009

Paper & Pictures....

Vandaag ben ik in Doorn geweest om mijn werkjes voor SBM 25 in te leveren... natuurlijk kon ik het niet laten om wat papiertjes te kopen.... ik had eigenlijk met mijzelf afgesproken dat niet te doen maar toen ik de lijn Mango Laua van BoBunny zag kòn ik deze niet laten liggen..... leuk voor de vakantiefoto's!! ;-)


Er waren ook net weer heel wat dozen met nieuw spul binnen gekomen, aanvulling ook de lijn Alissa van BoBunny... 2 lijnen van Piggy Tales..... ENORM veel thickers..... en nog veel meer!!

14 opmerkingen:

Anoniem zei

hey, Hanneke je hebt mooie spullen uitgezocht en ik vond het fijn je weer even te zien!!!

XXX Sammie

Ann Marie zei

wat een heerlijk zomerse kleuren Hanneke dit papier kan me heel goed voorstellen dat je dit voor je vakantie foto's wilt gaan gebruiken

marije zei

ja kan ik me helemaal voorstellen, vind ze ook mooi, ben benieuwd wat je voor sbm hebt gemaakt!
zullen wel veel foto's van de vakantie bij zitten!

Ingrid zei

Gave spullies! Lekkere vrolijke zomerse kleurtjes. Ben benieuwd naar je creaties.

xoxo

Nicky zei

leuke spullies heb je gekocht. als je telkens daar heen moet voor in te leveren blijft er natuurlijk ook altijd wat aan je vingertjes kleven!

Anja (scrappie) zei

Dat ziet er weer allemaal heel erg gaaf uit Hanneke wow mooi papier.

Chantal zei

wat een heerlijke kleurtjes... kan me voorstellen dat je die niet kan laten liggen ;)
ben benieuwd wat voor moois je er weer mee maakt

scrappingtwins zei

Hoi Hanneke

Ja dat zeggen we ook elke keer niet te veel, maar er is elke keer weer zoveel nieuws te zien, en we kunnen het dan niet laten.
Jij hebt ook weer leuke papiertjes gekocht

groetjes Marjan en ELla

Sandra1968 zei

Je hebt inderdaad heel mooi papier uitgezocht! Is vast geen straf om daar lekker mee te scrappen ;-)

me-bear zei

Leuk papier. De lijn was mij idd ook al opgevallen ;) O, op het moment komt er echt veel te veel mooi spul in de winkels...dat kan ik (lees: m'n bankrekening) allemaal niet aan hoor. Heb je die nieuwe Sassafras al gezien die nog uit gaat komen? Echt om te kwijlen gewoon. Al die heerlijke kleurtjes bij zoveel verschillende merken...I can't take it anymore (though I'd love to take it all..)

Fijn weekend!

xx Monica

Floortje zei

Mooi Hanneke, daarop lijken de zwembadfoto's straks nòg blauwer! Benieuwd wat je weer voor moois voor het SBM hebt gemaakt...hmm...geduld is een schone zaak!
X Floortje

**SCRAP-GEK** zei

Ooooooh helemaal gaaf Hanneke!!! SUPER! Ik wil morgen ook een Travel papierlijn kopen, maar verder blijft de hand op de knip hoor!!! ;-) Groetjes Marije.

jolan zei

Ongezellig dat ik er niet was..... Volgende keer beter. Oeps in mijn bakkie lagen ook al van die mooie "pampiertjes" (lol) ik was helemaal weg van October Afternoon. Heb ook eea van Piggy tales meegenomen. Ik had foto's die daar perfect bij kunnen! Ha, ha kwas al gewaarschuwd van de week! tot gauw Jolan

Je@net zei

Wat een leuke spullies heb je weer gekocht Hanneke.
Hi, hi, kon het gisteren zelf ook niet laten, er was weer zoveel leuk nieuw spul binnen!